Dissabte 14 a les 09.00


NO VENIM AMB MANUAL
La pubertat precoç
Parlarem dels seus símptomes amb una pediatra que també ens indicarà quins en són els possibles tractaments

Aquest dissabte, a No Venim amb Manual, la facultativa Maria Mora ens explicarà com hem de reaccionar quan els nostres infants pateixen els símptomes d’una pubertat precoç. Detallarem com podem detectar els indicis d’aquesta maduració avançada i quines en són les solucions mèdiques.

A l’apartat de l’entrevista, els nins coneixeran la trajectòria de l’escriptor de literatura infantil i juvenil Miquel Rayó, que, a més de parlar de la seva professió,  s’enfrontarà a un test per avaluar els seus coneixements sobre infants.

A més dels continguts habituals, com la tertúlia Paraula de Nin o els plans d’oci en família, aquest dissabte també parlarem de cinema i de les IIJornades d’Educació Conscient. Educació Coherent, que acull la Universitat de les Illes Balears aquest cap de setmana.

No venim amb manual, dirigit i presentat per Regina Cortés, s’emet dissabte dematí, a partir de les 9.00 h a IB3 Ràdio, i combina els espais infantils amb els dirigits als adults com pediatria, pedagogia i criança. També dóna veu a diferents col·lectius destinats a la infància i convida a participar-hi activament les famílies.

Vos recordam que podeu fer els vostres comentaris al nostre Twitter  @NoVenimAmbMnl, al nostre Facebook No venim amb manual-IB3 Ràdio i al correu electrònic novenimambmanual@ib3radio.com.

IB3 Ràdio es pot sintonitzar als dials: 106.8 (Mallorca), 88.6 (Menorca), 93.7 (Eivissa i Formentera), 89.2 (Alcúdia, Andratx i Sóller), 92.7 (Calvià), 96.4 (Capdepera), 101.1 (Pollença) i 102.3 (Sant Josep).

A la pàgina web www.ib3radio.com, es pot sentir el programa en directe. També el podeu tornar a escoltar al servei de ràdio “A la carta”.


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL