Diumenge 15 a les 21.30


GENT DE LA MAR
Déntols i pesca en cercle
En el programa que ve de Gent de la Mar, Pedro Carbonell navegarà per la mar del nord de Mallorca, per pescar déntols, acompanyant dos coneixedors de les pesqueres més bones del redol. La recompensa serà un peixet a la sal de primera.

Per part seva, Manolo Barahona viurà, de primera mà, una pesca tan especial com és la del cercle, usada per a aladrocs i sardines. El que traguem se’n va cap als mercats de la península. I acompanyarem Ana Alonso en una nova immersió,  a les profunditats de la Badia de Palma per veure una embarcació que se’n va anar a fons.

Si sou aficionats a navegar, si vos agrada pescar o si anau a la platja, no ho dubteu, aquest és el vostre programa. Cada dia, la mar ofereix petites aventures protagonitzades per pescadors, mariners i amants de la mar. Ells són els protagonistes de Gent de la mar, un programa amb un denominador comú: l’atracció per les aigües que ens enrevolten i presentat per Manuel Barahona i Pedro Carbonell.

Gent de la mar, cada diumenge, a les 21.30 hores, a IB3 televisió.

Vos convidam a interactuar amb nosaltres a les xarxes socials: al Twitter @IB3 i amb l’etiqueta #GentDeLaMar i al Facebook IB3org.


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL