Dimarts 17 a les 21.30


ENGRESCATS
Dimarts vespre parlam de formació i educació de forma continuada
A partir d’aquesta setmana, el programa Engrescats s’emetrà tots els dimarts vespre a les 21.30 h.

En el capítol de dimarts, es farà un repàs a moltes de les possibilitats que tenim a l’abast per fer una formació continuada al llarg de la vida, com la clau per afrontar el repte d’una realitat sempre canviant.

Entre d’altres, coneixerem de primera mà la història de n’Aixa, una professora d’FP que fa pràctiques a l’Hospital Son Espases per mantenir els seus alumnes en l’avantguarda científica. Anirem fins a Son Canals per conèixer un grup de persones grans que no varen tenir l’oportunitat d’aprendre quan eren joves  i que, ara, de ben grans, tornen a l’escola. En Jandro Joan ens farà veure que mai no és tard per reenganxar-se als estudis, i també veurem com els pares aprenen a contar contes als seus fills.

El periodista mallorquí Emili Manzano, guanyador d’un premi Ondas, és el conductor del programa, ajudat per la pedagoga Catalina Salas.

El programa Engrescats disposa de l’assessoria tècnica del departament de Pedagogia Aplicada i Psicologia de l’Educació de la Universitat de les Illes Balears.

Engrescats s’emet dimarts a les 21.30 h a IB3 Televisió.

A la web IB3.org podeu seguir aquest espai en directe i també el podreu veure al servei “A la carta”.IB3.org/engrescats

Facebook.com/EngrescastIB3

@EngrescatsIB3 #engrescats

@IB3

Youtube.com/IB3

 


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL