Dimecres 18 a les 21.30


LA GRAN RUTA ÍNDIA
A la recerca d’un hospital a Benarés
Aquest dimecres, a les 21.35 h, continuarem amb l’aventura del nou programa La Gran Ruta Índia.

L’equip se’n va fins a Benarés per cercar un hospital per a en Dani, que continua molt malalt. Aquesta ciutat sagrada de l’hinduisme els deixarà fascinats. Viuran en primera persona els rituals de les ablucions al Ganges i quedaran impactats per les cremacions dels morts i les cerimònies nocturnes al voltant del riu.

La Gran Ruta Índia s’emet els dimecres a les 21.35 h. Aquesta és la nova aventura dels germans mallorquins Nacho i Javi Summers, que farà que travessin tota l’Índia i una part del Nepal. Acompanyats de Dani Cuesta i Raúl Martínez, membres d’IB3 Televisió, intentaran superar el repte solidari que els ha proposat la mallorquina Kika Simó, cofundadora de l’ONG de Calcuta Els nens de Topsia: dur un minibús a la remota regió de Ladakh, a la zona índia de l’Himàlaia, perquè els nins puguin anar a escola.

Hauran de recórrer 7.000 quilòmetres per selves, deserts, ciutats i algunes de les carreteres que circulen a més altura de tot el món. Tot això, amb el monsó seguint-los de prop i sabent que han d’arribar a Ladakh abans que comencin les nevades, tanquin les carreteres i la zona quedi totalment aïllada.IB3.org/lagranruta

Facebook.com/IB3org

@LaGranRuta  #LaGranRuta

@IB3

Youtube.com/IB3


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL