Dissabte 21 a les 09.00


NO VENIM AMB MANUAL
Especial noves tecnologies
 

Parlarem amb especialistes sobre com gestionar lús daparells electrònics en nins i adolescents

Aquest dissabte, a No venim amb manual, oferirem un programa centrat en les noves tecnologies amb l’ajuda d’experts que intentaran elaborar una guia per fer un bon ús dels aparells electrònics i també per aprofitar els seus recursos.

Començarem el programa abordant el funcionament i la seguretat a les xarxes socials amb un grup d’adolescents, que també ens explicaran com utilitzen aquesta eina els joves.

A la secció de Lespecialista, la psicopedagoga Magdalena Bauçà de Mirabò ens donarà pautes per limitar l’ús dels aparells electrònics, adaptades a l’edat del nin o jove.

D’altra banda, a l’espai de noves tecnologies, analitzarem amb Sergio Antolínez, de Tecnoaprendo, quins són els continguts que solen visualitzar a la xarxa els més joves i si els fan servir de manera adequada. L’expert també ens parlarà sobre les eines de control parental, les alternatives d’oci en línia segons l’edat i els múltiples recursos que hi ha a Internet per ajudar a l’estudi.

Al programa d’aquest dissabte, pares i mares també tendran l’oportunitat de resoldre els seus dubtes amb els especialistes, que donaran resposta a les preguntes que s’han formulat sobre el tema durant aquesta setmana a les pàgines que té el programa a les principals xarxes socials.

Els continguts es completaran amb la tertúlia infantil, en què els nins ens explicaran què signifiquen per a ells les noves tecnologies i perquè les empren i amb l’entrevista al personatge de la setmana, en aquesta ocasió, un desenvolupador de software, que ens explicarà en què consisteix la seva feina.

No venim amb manual, dirigit i presentat per Regina Cortés, s’emet dissabte dematí, a partir de les 9.00 h a IB3 Ràdio, i combina els espais infantils amb els dirigits als adults com pediatria, pedagogia i criança. També dóna veu a diferents col·lectius destinats a la infància i convida a participar activament les famílies.

Vos recordam que podeu fer els vostres comentaris al nostre Twitter: @NoVenimAmbMnl, al nostre Facebook: No venim amb manual-IB3 Ràdio i al correu electrònic: novenimambmanual@ib3radio.com.

IB3 Ràdio es pot sintonitzar als dials: 106.8 (Mallorca), 88.6 (Menorca), 93.7 (Eivissa i Formentera), 89.2 (Alcúdia, Andratx i Sóller), 92.7 (Calvià), 96.4 (Capdepera), 101.1 (Pollença) i 102.3 (Sant Josep).

A la pàgina web www.ib3radio.com, es pot seguir el programa en directe. També el podeu tornar a escoltar al servei de ràdio “A la carta”.


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL