Dimecres 25 a les 21.30


LA GRAN RUTA ÍNDIA
Tensió entre els germans Summers
Aquest dimecres, a les 21.35 h, continuarem amb l’aventura del nou programa La Gran Ruta Índia.

La tensió del viatge fa que esclati una dura discussió entre els germans Summers. Serà just abans d’afrontar un dels moments més crítics del viatge: han de travessar la frontera entre l’Índia i el Nepal sense tenir els originals de la documentació del minibús.

Es dirigeixen cap al nord del Nepal, a la petita localitat de Lauruk, on coneixeran de primera mà la feina de l’ONG eivissenca Via Oberta a Nepal.

La Gran Ruta Índia s’emet els dimecres a les 21.35 h. Aquesta és la nova aventura dels germans mallorquins Nacho i Javi Summers, que farà que travessin tota l’Índia i una part del Nepal. Acompanyats de Dani Cuesta i Raúl Martínez, membres d’IB3 Televisió, intentaran superar el repte solidari que els ha proposat la mallorquina Kika Simó, cofundadora de l’ONG de Calcuta Els nens de Topsia: dur un minibús a la remota regió de Ladakh, a la zona índia de l’Himàlaia, perquè els nins puguin anar a escola.

Hauran de recórrer 7.000 km per selves, deserts, ciutats i algunes de les carreteres que circulen a més altura de tot el món. Tot això, amb el monsó seguint-los de prop i sabent que han d’arribar a Ladakh abans que comencin les nevades, tanquin les carreteres i la zona quedi totalment aïllada.

Vos convidam a interactuar amb nosaltres a les xarxes socials: al Twitter @IB3 i @LaGranRuta amb l’etiqueta #LaGranRuta i al Facebook IB3org.


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL