Dissabte 28 a les 22.00


FONT DE MISTERIS
Els enigmes de l’aigua
El programa de misteris i llegendes dIB3 Ràdio s’endinsa en els enigmes al voltant de l’aigua

Què són els saurins? Hi ha aigües encantades a les Illes Balears? I pous encantats? Què amaga l’element essencial de la vida? Aquest dissabte, 28 de maig, torna Font de Misteris a IB3 Ràdio. Chema Font i el seu equip han preparat un programa en què l’aigua i els seus poders màgics són els protagonistes.

A la darrera part del programa, escoltarem una nova entrega de la nostra secció “Empremtes de la Nostra Història”, en què coneixerem un relat desconegut que relaciona el Principat d’Andorra amb les nostres illes. A la secció “Mons Diversos”, es coneixerà i s’espipellarà tot allò més interessant i sorprenent que ha passat i passa tant a la nostra comunitat com a la resta del món. Finalment, a la secció “Xarxes Socials” es llegiran alguns dels missatges que han fet arribar els oients al programa.

Es pot seguir i comentar el programa al Facebook de “Font de Misteris”, i al Twitter @fontdemisteris emprant l’etiqueta #FontDeMisteris. També  es pot contactar a través del correu electrònic fontdemisteris@ib3radio.com, del compte d’Instagram (fontdemisterisib3) o del WhatsApp del programa a través del 659 16 69 52.

Font de Misteris és el programa especialitzat en misteris i llegendes de les Balears dIB3 Ràdio que es pot escoltar els dissabtes vespre a partir de les 22.00 h i fins a mitjanit.

La tasca de divulgació dels misteris i les llegendes de les Illes Balears per part del programa Font de Misteris va ser reconeguda el 2015 per Ràdio Associació de Catalunya amb la Menció de Qualitat a la categoria de ‘Millor Programa’, especialment, “per la part del programa destinada a la divulgació de les tradicions i llegendes i, per tant, la recuperació del patrimoni cultural de les Illes”.

IB3 Ràdio es pot sintonitzar als dials: 106.8 (Mallorca), 88.6 (Menorca), 93.7 (Eivissa i Formentera), 89.2 (Alcúdia, Andratx i Sóller), 92.7 (Calvià), 96.4 (Capdepera), 101.1 (Pollença) i 102.3 (Sant Josep).

A la pàgina web www.ib3radio.com es pot sentir el programa en directe. També el podeu tornar a escoltar al servei de ràdio “A la carta”.


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL