Dissabte 28 a les 09.00


NO VENIM AMB MANUAL
A ritme de jazz
Els joves col·laboradors del programa entrevistaran el músic Sebastián Raimundo

Aquest dissabte, a No venim amb manual, ens aproparem al món del jazz amb l’ajuda del pianista i compositor Sebastián Raimundo, que serà entrevistat pels nins del programa. El músic també ens oferirà una actuació en directe.

A la secció ‘En família’, d’altra banda, parlarem amb els organitzadors d’El Dia de la Criança Feliç, un esdeveniment que tindrà lloc el pròxim 5 de juny a Ciutadella i que comptarà amb la participació de diversos professionals de la infància, com el pediatre Carlos González, que oferirà una xerrada sobre les necessitats afectives dels infants.

Dia 28 també abordarem el tema de la convivència entre pares i fills amb l’orientadora familiar Cristina Enseñat, i a la secció deL’especialista’, la pediatra Maria Mora ens parlarà sobre l’obesitat infantil.

Com és habitual, nins i joves tindran l’oportunitat d’expressar-se a través de la tertúlia ‘Paraula de nin’ i de la secció adolescent.

No venim amb manual, dirigit i presentat per Regina Cortés, s’emet dissabte dematí, a partir de les 9.00 h a IB3 Ràdio, i combina els espais infantils amb els dirigits als adults com pediatria, pedagogia i criança. També dóna veu a diferents col·lectius destinats a la infància i convida a participar-hi activament les famílies.

Vos recordam que podeu fer els vostres comentaris al nostre Twitter  @NoVenimAmbMnl, al nostre Facebook  No venim amb manual-IB3 Ràdio i al correu electrònic novenimambmanual@ib3radio.com.

IB3 Ràdio es pot sintonitzar als dials: 106.8 (Mallorca), 88.6 (Menorca), 93.7 (Eivissa i Formentera), 89.2 (Alcúdia, Andratx i Sóller), 92.7 (Calvià), 96.4 (Capdepera), 101.1 (Pollença) i 102.3 (Sant Josep).

A la pàgina web www.ib3radio.com, es pot sentir el programa en directe. També el podeu tornar a escoltar al servei de ràdio “A la carta”.


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL