Diumenge 29 a les 22.30


L’HORA D
“Mestre Toni”, el documental dedicat a la figura de Toni Nadal
 

Aquesta setmana, l’espai documental de LHora D vos ofereix el documental Mestre Toni”.

En aquest documental, dirigit per David J. Nadal, Toni Nadal se sincera sobre el mètode amb què s’ha educat esportivament la gran figura del tennis mundial Rafel Nadal. A través de grans testimonis de renom, com Miquel Àngel Nadal, Carles Moyà, Jofre Porta o Josep Guardiola, i familiars i amics, podrem conèixer com és Toni Nadal i quina relació té amb el seu nebot. És una proposta sincera amb un alt valor educatiu que ensenya el seu mètode magistral d’entrenament i que parla d’educació, disciplina i compromís.

La fitxa tècnica del documental té la direcció i el guió de David J. Nadal, la realització d’Antonio Lara, la producció de La Rulot i l’assessorament de continguts de Jaume Zorita, que juntament amb David J. Nadal va dur a cap les entrevistes personalment.

Coneix la cara oculta de l’entrenador de Rafel Nadal, Toni Nadal, a Mestre Toni”.

El programa s’emet tots els diumenges a les 22.30 h.

Presentat per Jordi Calleja, LHora D es converteix en el territori del documental, el lloc en què l’espectador pot accedir a treballs d’aquest gènere amb un vincle temàtic amb la nostra societat i la nostra geografia.

Vos convidam a fer el seguiment del programa a les xarxes socials: al Twitter @IB3 amb l’etiqueta #LHoraD i a facebook.com/IB3org.

A la web IB3.org podeu veure aquest programa en directe i, si no el podeu seguir, el trobareu a la nostra secció “A la carta”.


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL