Dijous 02 a les 21.30


UEP! COM ANAM?
Elaborarem herbes eivissenques, supervisarem una llocada molt especial i fabricarem culleres a mà
Aquesta setmana, Uep! Com anam?, arriba carregat de continguts tant formidables com entretinguts. En primer lloc, trobarem l’amo en Toni Ballador trescant pel terme de Santa Eulària des Riu per conèixer tots els membres de l’entranyable família Fluxà, que es dediquen a l’elaboració de licors típics i conserves casolanes a partir dels productes que conren als seus horts. En la seva companyia, el nostre presentador treballarà les seves terres, aprendrà tots els misteris del cultiu de les plantes aromàtiques i tots els secrets d’elaboració de les tradicionals herbes eivissenques i hi descobrirà també una de les figueres més espectaculars i esplèndides d’arreu de les Pitiüses. En paral·lel a totes aquestes interessants accions i escenes corresponents al reportatge central, a Mallorca, conrarem fraules i visitarem una vela preciosa de s’Albufera i segarem alfals a caramulls al pla de Sant Jordi. Amb Felip Munar, reviurem l’ancestral ofici dels cullerers que un temps donaven gran fama al poble de Búger, gràcies a l’acurat tallat artesà de la fusta del lledoner, el taronger i el boix.

Amb Vanessa García, al seu esplèndid hortet urbà, aprendrem quina és la combinació més adient de substrats per posar en marxa qualsevol cultiu domèstic de verdures a ca nostra, i també aprendrem un parell de bons remeis fets amb porros de collita pròpia. Finalment, la cirereta al programa la posarà el vídeo en què veurem com han pujat i crescut les llocades dels ous que en Toni Ballador va dur fa un mes a en Vicent Marí, un avicultor ben xalest d’Eivissa.

Uep! Com anam? s’emet dijous vespre, a partir de les 21.35 h, a IB3 Televisió.

Vos convidam a seguir el programa a les xarxes socials: @IB3 i al Facebook del programa: facebook.com/uepcomanam amb l’etiqueta #uep.

A la web IB3.org podeu veure aquest programa en directe i, si no el podeu seguir, el trobareu a la nostra secció “A la carta”.

 


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL