EPRTVIB informa


TOTS DONAM UNA MÀ
La Fundació per a Persones amb Discapacitat de Menorca, protagonista de la campanya de responsabilitat social corporativa
 

Aquest conveni estableix que IB3 difondrà, durant el mes de juny, la tasca social que fa la Fundació

La radiotelevisió pública de les Illes Balears continua difonent la gran tasca social de diferents entitats de les Balears que, dia a dia, milloren la vida de moltes persones. Atesa la missió de servei públic d’IB3, una de les seves finalitats és promoure i fomentar els valors cívics, l’educació i la responsabilitat social.

Tots donam una mà - juny 2016

La veterana iniciativa de responsabilitat social corporativa “Tots donam una mà” dóna suport, el mes de juny, a la Fundació per a Persones amb Discapacitat de Menorca. Aquesta reconeguda entitat, presidida per Maite Salord Ripoll, té com objecte principal “la promoció i la defensa de les condicions bàsiques per l’autonomia per a les persones amb discapacitat de l’illa de Menorca per tal d’assolir la seva integració social, laboral i familiar”.

Avui dematí, a la seu del Consell de Menorca, s’ha signat el conveni de col·laboració entre Maite Salord, presidenta de la Fundació, i Andreu Manresa, director general de l’Ens Públic de Radiotelevisió de les Illes Balears.

Amb aquest acord, IB3 ofereix a la Fundació per a Persones amb Discapacitat de Menorca la participació en diversos espais que formen part de la programació de Ràdio i Televisió, a més de determinades prestacions promocionals i d’altra índole.

Tant IB3 Televisió com IB3 Ràdio es comprometen a donar cobertura als seus programes informatius a les activitats que dugui a terme al llarg del mes de juny aquesta fundació. També, a emetre diverses falques publicitàries i a realitzar entrevistes als programes d’IB3 Televisió Ara Mateix i d’IB3 Ràdio Al Dia Menorca, Informatiu Matí i Flors en el desert.

 


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL