Dilluns 06 a les 21.30


AIXÒ ÉS MEL
Revivim la presència de l’Arxiduc d’avui en dia
Aquesta setmana Això és mel se suma a les celebracions de l’Any de l’Arxiduc, revivint la seva presència d’avui en dia. L’escriptora Carme Riera ens situarà Lluís Salvador d’Àustria i el divulgador Joan Carles Palos, ens presentarà el seu paisatge estimat. Toni Gomila interpretarà el personatge del noble, i s’acostarà a distints indrets de les illes coneguts per l’Arxiduc; Tomeu Caldentey cuinarà a Fornalutx amb Marc Martínez, i a Béns d’Avall amb els cuiners Vicens, pare i fill.

Els dos presentadors pujaran al Teix, hi berenaran, i acomiadaran el programa amb un tassonet de malvasia, davant la mar, com hauria volgut l’Arxiduc.

Això és mel és un programa de cultura i gastronomia que recorr els pobles i les ciutats de les Illes Balears per conèixer-ne de primera mà la història, el patrimoni i les curiositats relacionades amb la gastronomia i els productes agroalimentaris de l’arxipèlag. Els nostres protagonistes, l’actor Toni Gomila i el cuiner Tomeu Caldentey, parlaran de diferents temàtiques i productes per descobrir quins plats s’hi elaboren.

El programa s’emet cada dilluns a les 21.35 hores.

Podeu fer el seguiment d’aquest programa a les xarxes socials amb l’etiqueta #AixòÉsMel. Trobareu més informació al compte de Twitter: @IB3 i a Facebook IB3org. A la web IB3.org podeu seguir aquest espai en directe i també el podreu veure al servei “A la carta”.


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL