Dissabte 04 a les 22.00


FONT DE MISTERIS
Mapa dels misteris illencs
 

El programa de misteris i llegendes dIB3 Ràdio demana la participació de laudiència

Dissabte 4 de juny, Chema Font i el seu equip han preparat una edició especial en la qual els oients són els protagonistes. Mitjançant les xarxes socials es podran suggerir indrets on pensau que s’hauria d’investigar, històries relacionades amb aparicions, estranyes llums, presències desconegudes o experiències personals… la idea és fer una mena de mapa del misteri de les nostres Illes.

Es poden fer arribar les propostes o comentaris mitjançant el Whatsapp del programa: 659 16 69 52, el mail: fontdemisteris@ib3radio.com o al ‪‎Facebook i al ‪‎Twitter cercant FontDeMisteris.

Font de Misteris és el programa especialitzat en misteris i llegendes de les Balears dIB3 Ràdio que es pot escoltar els dissabtes vespre a partir de les 22 hores i fins a mitjanit.

La tasca de divulgació dels misteris i les llegendes de les Illes Balears per part del programa Font de Misteris va ser reconeguda el 2015 per Ràdio Associació de Catalunya amb la Menció de Qualitat a la categoria de ‘Millor Programa’, especialment, “per la part del programa destinada a la divulgació de les tradicions i llegendes i, per tant, a la recuperació del patrimoni cultural de les Illes”.

IB3 Ràdio es pot sintonitzar als dials: 106.8 (Mallorca), 88.6 (Menorca), 93.7 (Eivissa i Formentera), 89.2 (Alcúdia, Andratx i Sóller), 92.7 (Calvià), 96.4 (Capdepera), 101.1 (Pollença) i 102.3 (Sant Josep).

A la pàgina web www.ib3radio.com, es pot sentir el programa “En directe”. També el podeu tornar a escoltar al servei de ràdio “A la carta”.

 

 


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL