Dissabte 04 a les 09.00


NO VENIM AMB MANUAL
Fer front als exàmens finals
Donarem suggeriments per aprendre a planificar-se i evitar l’estrès

Aquest dissabte, a No venim amb manual, parlarem de la preparació dels exàmens finals amb la psicopedagoga Magdalena Bauçà de Mirabò, que donarà recomanacions a nins i joves sobre com organitzar-se i superar els nervis, que a vegades juguen una mala passada.

A la secció de ‘L’especialista’, d’altra banda, tendrem la participació de la ginecòloga Leticia Lazzaletta, que parlarà sobre mites i realitats de l’embaràs.

Entre altres continguts, en el programa del 4 de juny els adolescents coneixeran millor les xarxes socials amb l’ajuda de Sertxu Sánchez, social media estrategist de PlayStation, i ens avançarem a la celebració del Dia Mundial del Medi Ambient amb l’entrevista dels nins als responsables de la Fundació Natura Parc.

Als espais esmentats se sumaran seccions habituals, com la tertúlia infantil o la recopilació de plans familiars.

No venim amb manual, dirigit i presentat per Regina Cortés, s’emet dissabte dematí, a partir de les 9 h a IB3 Ràdio, i combina els espais infantils amb els dirigits als adults com pediatria, pedagogia i criança. També dóna veu a diferents col·lectius destinats a la infància i convida les famílies a participar-hi activament.

Vos recordam que podeu fer els vostres comentaris al nostre Twitter: @NoVenimAmbMnl i al nostre Facebook: No venim amb manual-IB3 Ràdio i al correu electrònic: novenimambmanual@ib3radio.com.

IB3 Ràdio es pot sintonitzar als dials: 106.8 (Mallorca), 88.6 (Menorca), 93.7 (Eivissa i Formentera), 89.2 (Alcúdia, Andratx i Sóller), 92.7 (Calvià), 96.4 (Capdepera), 101.1 (Pollença) i 102.3 (Sant Josep).

A la pàgina web www.ib3radio.com, es pot seguir el programa “En directe”. També el podeu tornar a escoltar al servei de ràdio “A la carta”.


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL