Dissabte 04 a les 21.30


ZOOM
Aquest dissabte analitzarem el turisme barat a les Balears
Aquest dissabte, dins el programa informatiu Zoom, es podrà veure el reportatge “El turisme barat”.

En temporada alta, les Illes Balears concentren una quarta part de la despesa dels turistes que arriben a Espanya durant l’estiu. Al juliol de l’any passat els estrangers gastaren 2.200 milions d’euros, amb una despesa mitjana per turista de 1.035 euros, una de les més altes de tot l’Estat. Aquestes són les xifres oficials, però a les Illes també existeix un turisme que gasta poc i que pot passar una setmana aquí per menys de 300 euros. Si l’estada es fa a un establiment amb tot inclòs, la factura encara es pot reduir més.

A més, el segment del turisme jove britànic i alemany es concentra a zones com s’Arenal de Palma, Punta Balena, a Magaluf, o el West End de Sant Antoni i pràcticament no surt d’aquests quatre carrers. Sol, sexe i alcohol és la fórmula que cerquen aquests turistes, una combinació que la majoria aconsegueixen.

Aquesta setmana en el programa hi haurà el periodista dels Serveis Informatius d’IB3 Televisió Joan Guillem Jaume.

Zoom és l’espai que cada dissabte, a partir de 21.35 h, ens presenta temes socials, humans, econòmics i mediambientals que preocupen i afecten la nostra societat.

Vos convidam a seguir el programa a les xarxes socials: al Twitter @IB3 i al Facebook IB3org amb l’etiqueta #ZoomTurisme.

A la web IB3.org podeu veure aquest programa en directe i, si no el podeu seguir, el trobareu a la nostra secció “A la carta”.

 

 


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL