Dimarts 07 a les 21.35


ENGRESCATS
La importància de la creativitat a totes les etapes de la vida
Aquesta setmana a Engrescats parlarem de la creativitat en totes les etapes de la vida. Veurem com s’incentiva la creativitat dels més petits a l’escoleta Gianni Rodari de Palma o al CEIP ses Rotes Velles de Santa Ponça.

També visitam centres de secundària com l’IES Josep Maria Quadrado de Ciutadella, on els alumnes practiquen bodypercusion i batucada, o l’IES Antoni Maura, on els joves han desenvolupat tot un projecte de millora sobre el seu centre.

A l’Escola Superior de Disseny estan acabant els joves de Balears que es dedicaran a àrees tan diverses com el disseny gràfic o el disseny de moda. El fotògraf Toni Amengual i qui fou vocalista d’Antònia Font Pau Debón són els convidats d’aquesta setmana. Tots ells, protagonistes d’un programa en què ens demanam, entre altres coses, si s’ha de ser creatiu per canviar el món.

El periodista mallorquí Emili Manzano, guanyador d’un premi Ondas, és el conductor del programa, ajudat per la pedagoga Catalina Salas.

El programa Engrescats disposa de l’assessoria tècnica del departament de Pedagogia Aplicada i Psicologia de l’Educació de la Universitat de les Illes Balears.

Engrescats s’emet dimarts a les 21.30 h a IB3 Televisió.

Vos convidam a interactuar amb nosaltres a les xarxes socials: al Twitter  @EngrescatsIB3 amb l’etiqueta #engrescats i al Facebook del programa EngrescatsIB3 Televisió.

A la web IB3.org podeu seguir aquest espai en directe i també el podreu veure al servei “A la carta”.

 


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL