Dissabte 11 a les 09.00


NO VENIM AMB MANUAL
Coneixem la tasca de l’Oficina de Defensa dels Drets del Menor
 

Els joves col·laboradors del programa realitzaran una entrevista al seu director, Joan Marc Tur

Aquest dissabte, el director de l’Oficina de Defensa dels Drets del Menor explicarà a No venim amb manual quines són les funcions principals d’aquest organisme. Joan Marc Tur farà entendre als més petits que hi ha un equip de professionals que tenen un únic objectiu: la protecció dels infants, i que hi ha un telèfon a la disposició dels nins perquè puguin demanar ajuda a qualsevol hora del dia.

En el pròxim programa també comptarem amb la participació de Núria Prunés, de Neurona 2020, que recomanarà jocs per estimular la imaginació aquest estiu, i amb seccions habituals, com l’espai adolescent o la tertúlia infantil.

D’altra banda, dia 4 de juny podrem escoltar un informatiu imaginari realitzat per escolars de Mallorca, a més de propostes d’oci per fer en família, entre les quals, una Diada Solidària.

No venim amb manual, dirigit i presentat per Regina Cortés, s’emet dissabte dematí, a partir de les 9.00 h a IB3 Ràdio, i combina els espais infantils amb els dirigits als adults, com pediatria, pedagogia i criança. També dóna veu a diferents col·lectius destinats a la infància i convida a participar activament les famílies.

Vos recordam que podeu fer els vostres comentaris al nostre Twitter: @NoVenimAmbMnl, al nostre Facebook: No venim amb manual-IB3 Ràdio i al correu electrònic: novenimambmanual@ib3radio.com.

IB3 Ràdio es pot sintonitzar als dials: 106.8 (Mallorca), 88.6 (Menorca), 93.7 (Eivissa i Formentera), 89.2 (Alcúdia, Andratx i Sóller), 92.7 (Calvià), 96.4 (Capdepera), 101.1 (Pollença) i 102.3 (Sant Josep).

A la pàgina web www.ib3radio.com, es pot sentir el programa en directe. També el podeu tornar a escoltar al servei de ràdio “A la carta”.

 


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL