AIXÒ ÉS MEL
Els plaers d’Ulisses
Aquesta setmana a Això és mel ens endinsarem a la mar per descobrir tot el que amaga i  no es troba a les peixateries. Anirem a Ses Rotges de Cala Rajada per cuinar rafels, un peix exquisit però poc conegut. En Gérard Tétard el cuinarà en forma de suflé i ens recordarà com va ser l’experiència de guanyar la primera estrella Michelin que es va donar a un restaurant de les Illes Balears.

A més, Toni Gomila parlarà de la riquesa de la mar que ja descrivien els autors clàssics de Grècia amb l’investigador oceanogràfic David Díaz, amb qui també parlarà de les espècies que vivien a les Illes i que ja no hi viuen, com ara el vell marí.

D’altra banda, Manolo Barahona cuinarà ermitans i les figues que els cobreixen i en Tomeu farà unes gambes a la sal acompanyades amb una maonesa amb algues i, així mateix, veurem l’obra de Riera Ferrari, un dels pintors mallorquins que més bé han retratat les roques de les Illes Balears.

Això és mel és un programa de cultura i gastronomia que recorr els pobles i les ciutats de les Illes Balears per conèixer-ne de primera mà la història, el patrimoni i les curiositats relacionades amb la gastronomia i els productes agroalimentaris de l’arxipèlag. Els nostres protagonistes, l’actor Toni Gomila i el cuiner Tomeu Caldentey, s’acostaran a diferents temàtiques i diferents productes per esbrinar quins plats s’hi elaboren.

El programa s’emet cada dilluns a les 21.35 hores.

Podeu fer el seguiment d’aquest programa a les xarxes socials amb l’etiqueta #AixòÉsMel. Trobareu més informació al compte de Twitter: @IB3 i a Facebook IB3org. A la web IB3.org podeu seguir aquest espai en directe i també el podreu veure al servei “A la carta”.


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL