EPRTVIB informa


Un nou concurs d’IB3 cerca “La cançó de l’estiu”
El certamen que inicia IB3 per cercar “La Cançó de l’estiu 2016” forma part de la voluntat per difondre i recolzar el món cultural de les Illes Balears en el seu àmbit musical. L’objectiu és donar més presència als projectes musicals existents a l’arxipèlag en les emissions regulars de la ràdio i la televisió públiques de les Balears.

El concurs proposa fer d’altaveu al talent dels compositors i compositores oferint la possibilitat de convertir una de les seves creacions en un recurs corporatiu de tots els canals d’IB3 que arriben al públic, el qual prendrà part directe en la seva elecció.

Una vegada triada la melodia, formarà part de la banda sonora de les promocions d’IB3, que s’emeten en totes les franges horàries, amb la conseqüent repercussió en benefici de la propietat intel·lectual dels creadors. Naturalment se’n farà un ús respectuós amb el compositor, amb la seva obra i amb la legalitat vigent.

Aquesta acció promocional durarà tota la temporada d’estiu.
2 respostes a “Un nou concurs d’IB3 cerca “La cançó de l’estiu””

  1. JoanTrias escrigué:

    Hola!

    Pots visitar el web ib3musica.com,, allà pots veure com participar. Una salutació

  2. Rico Hartmann escrigué:

    Hola buenas! me gustaria participar, justo he sacado mi nuevo disco con video clip incluido! Como lo puedo hacer? Aqui os dejo la cancion; https://www.youtube.com/watch?v=fap3bslr2nQ
    saludos desde Formentera

Deixa un comentariIB3 TELEVISIÓ

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL