Dijous 16 a les 21.55


“Uep! Com anam?” visita el camp de Palma, l’‘homo des be’’ de Ciutadella i recorda el Sindicat del Vi de Felanitx
En Toni Ballador farà de pagès… a Ciutat. Veurem el carismàtic presentador de Uep! Com anam? a la finca de can Frau, situada al barri palmesà de Son Espanyol. Collirà albercocs, arreglarà l’aviram, passarà el motocultor a l’hort i engreixarà una preciosa guarda de porcs negres amb una família de pagesos de tres generacions.

A Santa Eulària des Riu descobrirem el safareig més gros i formidable d’Eivissa, una bassa que ha viscut temps millors i que en l’actualitat ha de menester una mica de restauració.

Ja som damunt Sant Joan, per això Uep! Com anam? visitarà el pagès que enguany farà d’homo des be a les festes de Sant Joan de Ciutadella. Veurem com té cura de l’ovella que traginarà durant tota la Diada a collibè.

Na Vanessa García, l’horticultora urbana, ens donarà consells de poda per aprofitar millor les tomatigueres de cultiu urbà i també remeis per combatre caragols i llimacs.

Finalment, a la secció dedicada a la recuperació de la nostra memòria agrícola, repassarem la fascinant història del Sindicat del Vi de Felanitx; ho farem amb Felip Munar i dos antics socis de la cooperativa que reviuran les velles glòries d’aquesta pròspera iniciativa col·lectiva. 

Uep! Com anam? s’emet dijous vespre, a partir de les 21.55 h, a IB3 Televisió.

Vos convidam a seguir el programa a les xarxes socials: @IB3 i al Facebook del programa: facebook.com/uepcomanam amb l’etiqueta #uep.

A la web IB3.org podeu veure aquest programa en directe i, si no el podeu seguir, el trobareu a la nostra secció “A la carta”.

 


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL