Dissabte 18 a les 09.00


NO VENIM AMB MANUAL
Com funciona la realitat virtual?
En el pròxim programa provarem un simulador dallunatge en directe i coneixerem com ha evolucionat la tecnologia

Aquest dissabte els nins de No venim amb manual entrevistaran Gonzalo Pastor, desenvolupador de videojocs, organitzador de Mallorca Game i president de l’associació RetroMallorca, que a més de respondre les preguntes dels nins sobre l’evolució de les noves tecnologies, també els parlarà sobre la realitat virtual i, fins i tot, els donarà l’oportunitat d’experimentar la sensació d’aterrar a la lluna.

En el programa de dia 18 també tendrem la participació de la psicopedagoga Magdalena Bauçà de Mirabó, que en la secció de ‘L’especialista’ abordarà un tema complex: la convivència entre pares i fills quan els últims arriben a la majoria d’edat.

Com cada setmana, no faltaran seccions habituals com la tertúlia infantil o l’espai adolescent, a les quals se sumaran la recomanació de plans d’oci en família i cançons de totes les èpoques.

No venim amb manual, dirigit i presentat per Regina Cortés, s’emet dissabte dematí, a partir de les 9.00 h a IB3 Ràdio, i combina els espais infantils amb els dirigits als adults com pediatria, pedagogia i criança. També dóna veu a diferents col·lectius destinats a la infància i convida a participar activament les famílies.

Vos recordam que podeu fer els vostres comentaris al nostre Twitter: @NoVenimAmbMnl i al nostre Facebook: No venim amb manual-IB3 Ràdio i al correu electrònic: novenimambmanual@ib3radio.com.

IB3 Ràdio es pot sintonitzar als dials: 106.8 (Mallorca), 88.6 (Menorca), 93.7 (Eivissa i Formentera), 89.2 (Alcúdia, Andratx i Sóller), 92.7 (Calvià), 96.4 (Capdepera), 101.1 (Pollença) i 102.3 (Sant Josep).

A la pàgina web www.ib3radio.com, es pot seguir el programa en directe. També el podeu tornar a escoltar al servei de ràdio “A la carta”.


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL