Dimecres 22 a les 21.30


Segon Debat Electoral a 4
IB3 ofereix aquest dimecres el segon Debat Electoral a 4 amb vista a les Eleccions Generals de diumenge que ve, dia 26 de juny.

Hi intervendran els caps de llista de les quatre formacions principals de les Balears: Teresa Palmer, del PP; Pere Joan Pons, del PSIB-PSOE; Juan Pedro Yllanes, d’UPM, i Fernando Navarro, de C’s.

S’abordaran quatre blocs temàtics: 1) Sanitat, serveis socials i dependència, 2) Model educatiu, 3) Transparència i mesures contra la corrupció i 4) Política de pactes postelectorals.

Cada bloc, l’obrirà un polític diferent. Els participants disposaran de torns d’intervenció i de rèplica d’un minut i, en acabar, en el torn final, tots tendran un darrer minut per sol·licitar el vot. Tant els temes com la dinàmica s’han consensuat amb tots els partits.

El debat s’emetrà en directe, a les 21.30 h, simultàniament per ràdio i televisió i serà presentat pels periodistes Elena Gregori i Joan Mut.

Aquests debats també es podran seguir en directe per la web www.ib3tv.com. Es pot interactuar i fer el seguiment dels debats a les xarxes socials amb l’etiqueta #DebatIB3.

Durant el debat s’habilitarà una sala de premsa per als periodistes. Els que vulguin assistir-hi hauran de confirmar l’assistència al departament de Comunicació (626 984 788) per poder accedir a les instal·lacions d’IB3 Televisió. Es permetrà l’entrada al plató dels reporters gràfics deu minuts abans del debat.


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL