Sant Joan comença a IB3
L’Ens Públic de Radiotelevisió IB3 es torna a fer molt present aquests dies a Ciutadella amb motiu de les festes de Sant Joan.

Iniciam els actes dijous 23. A partir de les 13.30 hores, es retransmetrà el Primer Toc, en directe per IB3 Televisió des de la casa Salort, que acull el caixer senyor d’aquest nou bienni. Els comentaris seran de David Marquès i de Silve Pons.

A les 17.45 hores, arribarà el Caragol des Born, podrem escoltar per primera vegada el so del jaleo i veure l’esperada entrada del caixer senyor a la plaça. Set càmeres seguiran tots els detalls per tal d’oferir les millors imatges de l’espectacular primer caragol de les festes. Els comentaris seran de David Marquès i Bàrbara Fernández.

Poc després, a les 19 hores, el programa “Ara Mateix” connectarà en directe amb l’ermita de Sant Joan de Missa, on arribarà la Colcada per celebrar-hi les Completes.

I a les 21.30 hores, s’emetrà el documental Carotes, un interessant reportatge que analitza una de les tradicions més arrelades dels Jocs des Pla. És una obra de Sergio Bernhardt i Benjamín Riquelme coproduïda per IB3.

A més, el Notícies Migdia i el Notícies Vespre donaran una àmplia cobertura de les festes, amb connexions en directe des dels llocs on se celebren els principals actes.

IB3 Ràdio també dedicarà programes especials a les festes de Sant Joan, emesos des de la plaça des Born. El primer serà dijous 23, des de les 12.30 h fins a les 14 h. Els espais seran conduïts pels periodistes Clara Aymamí, Lola Maiques i Carles Marquès.

Els actes també es podran seguir en directe per la web www.ib3tv.com. Es pot interactuar i fer el seguiment a les xarxes socials amb l’etiqueta #SantJoanIB3


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL