Diumenge 26 a les 20.00


PROGRAMA ESPECIAL ELECCIONS 26-J
A les 20 h sabrem, en exclusiva, com ha anat el nostre vot
IB3 Televisió oferirà diumenge a les 20 h un sondeig exclusiu, el mostrari més gran de les Balears per conèixer, abans que ningú, el repartiment descons a la nostra comunitat. El sondeig serà realitzat a prop de les urnes durant tota la jornada, amb dades de tot Espanya. Són 2.800 enquestes a les Balears i 132.000 a la resta de l’Estat. Tot això dins un programa especial sobre les Eleccions Generals que començarà a les 19.15 h.

El programa seguirà el recompte en temps real del principi a la fi, tant dels resultats estatals com de tots els municipis de les Balears. S’oferirà informació en directe des d’una vintena de punts –entre els quals hi ha les seus dels principals partits a les quatre illes–, així com des de les seus dels partits estatals, per tal que l’audiència d’IB3 pugui saber com ha anat el seu vot i qui guanya a Balears i a Espanya.

Als estudis centrals d’IB3 Televisió hi haurà una taula de comentaristes amb una representativitat molt àmplia: Esperança Bosch, professora de Psicologia de Masses de la UIB; José Manuel Barquero, advocat; Alexandre Miquel, doctor en Antropologia Social, i Anna Picorelli, economista.

El programa serà conduït per Elena Serra, Xavi García i Virginia Galiano.

IB3 Ràdio també oferirà un programa especial a partir de les 19.30 h. Els periodistes Neus Mercant i Pau Català ens oferiran la informació amb connexions amb 10 punts de les quatre illes, amb les dades, amb l’anàlisi i també amb una mica d’humor.

Més d’un centenar de professionals treballaran per tal d’oferir la millor informació i l’anàlisi més acurada del que significaran per a les Balears aquestes eleccions generals.

El programa també es podrà seguir en directe per la web www.ib3tv.com. Es pot interactuar a les xarxes socials amb l’etiqueta #EleccionsIB3

 


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL