EPRTVIB informa


28 projectes es presenten a “La cançó de l’estiu”
Ja es pot votar!
L’original certamen iniciat a IB3 per cercar la cançó de l’estiu 2016 ha tengut una gran resposta. Finalment són 28 els projectes que competiran per formar part de la banda sonora de les promocions d’IB3 durant l’estiu.

És la primera experiència participativa d’IB3, ja que les puntuacions finals seran el resultat de sumar les votacions en línia amb les que faci el jurat del concurs.

Ara ja ha arribat el moment de votar i fer-ho és molt senzill. Basta entrar a ib3musica.com, cercar l’apartat del concurs “La cançó de l’estiu” i visitar l’àrea pròpia de cada projecte presentat. Una vegada allà i després d’escoltar les propostes presentades, per poder votar la cançó preferida es pot emprar Twitter i Facebook.

El termini de votacions en línia acaba el pròxim dimecres, dia 29 de juny.

Una vegada triada, la melodia guanyadora formarà part de la banda sonora de les promocions d’IB3, que s’emeten en totes les franges horàries, amb la consegüent repercussió en benefici de la propietat intel·lectual dels creadors. Naturalment se’n farà un ús respectuós amb el compositor, amb la seva obra i amb la legalitat vigent.

Aquest concurs forma part de la voluntat de difondre i donar suport al món cultural de les Illes Balears en el seu àmbit musical. L’objectiu és donar més presència als projectes musicals existents a l’arxipèlag en les emissions regulars de la ràdio i la televisió públiques de les Balears.

La convocatòria proposa fer d’altaveu al talent dels compositors i compositores oferint-los la possibilitat de convertir una de les seves creacions en un recurs corporatiu de tots els canals d’IB3 que arriben al públic, el qual prendrà part directament en la seva elecció.

El guanyador es donarà a conèixer dia 30 de juny del 2016.

Vos convidam a fer el seguiment del concurs a través de les xarxes socials: al Twitter @IB3musica amb l’etiqueta #CançóEstiuIB3 i a facebook.com/IB3musica.

 


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL