Dissabte 25 a les 09.00


NO VENIM AMB MANUAL
Educar i motivar a través del joc
 

En el pròxim programa coneixerem la tasca de lONG EducaClown

Aquest dissabte, els nins de No venim amb Manual entrevistaran els impulsors d’EducaClown, una ONG que empra el clown com a eina per treballar a les llars d’infància.

En el pròxim programa, també abordarem, en la secció de ‘L’especialista’, la convivència amb fills majors d’edat, i en l’apartat de noves tecnologies, un expert explicarà a nins i adolescents en què consisteix la tècnica d’animació Stop Motion, a més de proposar activitats creatives vinculades a les noves tecnologies per dur a terme aquest estiu.

Com cada setmana, no faltaran seccions habituals com la tertúlia infantil o l’espai adolescent, a les quals se sumaran la recomanació de plans d’oci en família i cançons de totes les èpoques.

No venim amb manual, dirigit i presentat per Regina Cortés, s’emet dissabte dematí, a partir de les 9.00 h a IB3 Ràdio, i combina els espais infantils amb els dirigits als adults com pediatria, pedagogia i criança. També dóna veu a diferents col·lectius destinats a la infància i convida a participar-hi activament les famílies.

Vos recordam que podeu fer els vostres comentaris al nostre Twitter: @NoVenimAmbMnl i al nostre Facebook: No venim amb manual-IB3 Ràdio i al correu electrònic: novenimambmanual@ib3radio.com.

IB3 Ràdio es pot sintonitzar als dials: 106.8 (Mallorca), 88.6 (Menorca), 93.7 (Eivissa i Formentera), 89.2 (Alcúdia, Andratx i Sóller), 92.7 (Calvià), 96.4 (Capdepera), 101.1 (Pollença) i 102.3 (Sant Josep).

A la pàgina web www.ib3radio.com, es pot sentir el programa en directe. També el podeu tornar a escoltar al servei de ràdio “A la carta”.


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL