Dissabte 02 a les 22.00


FONT DE MISTERIS
Mapa dels misteris illencs
El programa de misteris i llegendes dIB3 Ràdio recorrerà les nostres illes a la recerca dindrets on succeeixen fenòmens estranys i sorprenents

Dissabte 2 de juliol, Chema Font i el seu equip han preparat un programa a través del qual ens endinsaran en el misteri de ple. Els oients hi poden participar mitjançant les xarxes socials del programa. Quins indrets on es conten històries relacionades amb aparicions, llums estranys o presències desconegudes s’haurien d’investigar?

Es pot seguir i comentar el programa a Facebook cercant “Font de Misteris”, i a Twitter cercant @fontdemisteris emprant l’etiqueta #FontDeMisteris i #SantJoanIB3. També  es pot contactar a través del correu electrònic: fontdemisteris@ib3radio.com, del compte d’Instagram (fontdemisterisib3) o del WhatsApp del programa: 659 16 69 52.

Font de Misteris és el programa especialitzat en misteris i llegendes de les Balears dIB3 Ràdio que es pot seguir els dissabtes vespre a partir de les 22 hores i fins a la mitjanit.

La tasca de divulgació dels misteris i les llegendes de les Illes Balears per part del programa Font de Misteris va ser reconeguda el 2015 per Ràdio Associació de Catalunya amb la Menció de Qualitat a la categoria de ‘Millor Programa’ especialment “per la part del programa destinada a la divulgació de les tradicions i llegendes i, per tant, la recuperació del patrimoni cultural de les Illes”.

IB3 Ràdio es pot sintonitzar als dials: 106.8 (Mallorca), 88.6 (Menorca), 93.7 (Eivissa i Formentera), 89.2 (Alcúdia, Andratx i Sóller), 92.7 (Calvià), 96.4 (Capdepera), 101.1 (Pollença) i 102.3 (Sant Josep).

A la pàgina web IB3.org, es pot seguir el programa “En directe”. També el podeu tornar a sentir al servei de ràdio “A la carta”.

 


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL