EPRTVIB informa


“Tots donam una mà” amb l’Associació Ibiza4patas
IB3 signa un conveni amb lentitat eivissenca

La radiotelevisió pública de les Illes Balears continua difonent la gran tasca social de diferents entitats de les Balears que, dia a dia, milloren la vida de moltes persones o, en aquest cas, dels animals. Atesa la missió de servei públic d’IB3, una de les seves finalitats és promoure i fomentar els valors cívics, l’educació i la responsabilitat social.

La veterana iniciativa de responsabilitat social corporativa “Tots donam una mà” dóna suport, el mes de juliol, a l’Associació Ibiza4patas. Les seves finalitats, entre d’altres, són la protecció dels animals i el seu benestar. Quant a la protecció dels animals, l’objectiu és aconseguir conscienciar, sensibilitzar i educar la societat sobre els drets dels animals, centrant els esforços a evitar-ne el maltractament i l’abandonament i a protegir-los.

Amb aquest acord, IB3 ofereix a l’Associació Ibiza4patas la participació en diversos espais que formen part de la programació de Ràdio i Televisió, a més de determinades prestacions promocionals i d’altra índole. Tant IB3 Televisió com IB3 Ràdio es comprometen a donar cobertura en els seus programes informatius a les activitats que dugui a terme al llarg del mes de maig l’Associació Ibiza4patas. També a emetre espots publicitaris i a realitzar entrevistes a un espai d’IB3 Televisió i als programes d’IB3 Ràdio Al dia Eivissa i Formentera, Darrer vol a Formentera i No venim amb manual. 

Han signat el conveni el president de l’Associació Ibiza4patas, Giuseppe Guastella, i la delegada d’IB3 a Eivissa i Formentera, Elena Gregori.


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL