MÚLTIPLEX
El programa d’IB3 Ràdio a l’Atlàntida Film Fest, en directe, al Museu de Mallorca
El programa d’IB3 Ràdio Múltiplex aprofita la celebració de l’Atlàntida Film Fest per instal·lar-se al Museu de Mallorca, una de les seus on se celebra, i fer-lo des d’allà, en directe, aquest dimecres i dijous.

De què parlaran? Del festival en si, però també del debat sobre Europa a causa del Brexit; debat sobre la Unió Europea i la seva redefinició, la crisi dels refugiats, o les identitats nacionals.

Amb qui? Amb els convidats del Festival mateix i amb alguns dels col·laboradors habituals de Múltiplex.  D’entre totes les entrevistes destacam les de: Jaume Ripoll, director del festival i soci fundador de Filmin; Boris Pahor, escriptor i pensador europeu de gran prestigi que, a 102 anys, ha viatjat a Palma per assistir a la presentació d’un documental sobre la seva figura; Joan Carles Martorell, director d’IB3 TV —mitjà oficial del Festival—, o Andreu Ramon, editor, crític i escriptor que farà una ponència magistral titulada: “Europa, la crisis de una tradición”.

Com? És, diguem-ho, una mena d’extensió radiofònica del Festival per fer arribar a més gent de les Balears els continguts que proposa. I aprofitant, lògicament, que IB3 n’és el mitjà oficial.

La darrera hora, com cada dia, serà l’hora cultural ‘Els entusiastes’.

Múltiplex aprofita per convidar els oients a veure el programa en directe i relacionar els continguts propis amb els del festival.

Múltiplex s’emet de 15 hores a 18 hores a IB3 Ràdio.

Podeu fer el seguiment d’aquest programa a les xarxes socials amb l’etiqueta  #AtlàntidaFilmFest.  Trobareu més informació al compte de Twitter: @IB3 i a Facebook IB3org. A la web IB3.org podeu seguir aquest espai en directe i també el podreu veure al servei “A la carta”.

 


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL