Dilluns 04 a les 18.30


“Ara d’Estiu”, amb Victòria Maldi
Torna Victòria Maldi a les pantalles d’IB3 amb un format en què ja l’hem vista en diverses ocasions i amb moltes novetats.

Ara d’Estiu, que relleva el magazín Ara mateix, és un programa d’actualitat, societat i cultura, però, sobretot, de molta participació de l’audiència. Un gran equip de 14 reporters recorrerà tots els punts de les Balears per acostar-nos, en directe, tota l’activitat que genera l’estiu, que és molta. Les festes, els esports, els successos, les receptes, la moda, les mascotes o les entrevistes als personatges populars que ens visitaran al plató seran alguns dels elements centrals d’Ara d’Estiu.

Durant 90 minuts (de dilluns a divendres, de 18.30 h a 20 h) Victòria Maldi ens conduirà per l’actualitat quotidiana des dels estudis centrals d’IB3 Televisió, amb connexions amb els punts noticiosos de tots els racons de les Illes i també amb convidats al plató.

L’espectador podrà participar en el programa més que mai. Dues de les noves seccions són el Diari de fotos i Els selfies en què, mitjançant l’aplicació telefònica WhatsApp, l’audiència podrà enviar les seves fotografies més interessants al telèfon 626592221.

Ara d’Estiu s’estrena el pròxim dilluns, 4 de juliol, a les 18.30 hores a IB3 Televisió.

Trobareu més informació al compte de Twitter: @IB3 i a Facebook IB3org. A la web IB3.org podeu seguir aquest espai en directe i també el podreu veure al servei “A la carta”.

 


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL