Dilluns 04 a les 22.00


AIXÒ ÉS MEL
Aquesta setmana s’en va de possessions
Acompanyats per Salvador i Farina aquesta setmana la gent d’Això és Mel se’n va de possessions. De Son Maixella a Son Alfonso, passant per Vinagrella, Son Fortesa i Son Ramon, s’acostaran a la cuina i la història d’aquest llegat rural del passat que perviu entre nosaltres. Cuinaran plats de senyors i plats de missatgers.

Tomeu visitarà un impressionant celler i Toni una possessió existent des del temps de la Conquesta. Tomàs Vibot ens acostarà al món de les possessions i Dessiré Duran posarà veu a l’acomiadament.

Això és mel és un programa de cultura i gastronomia que recorr els pobles i les ciutats de les Illes Balears per conèixer-ne de primera mà la història, el patrimoni i les curiositats relacionades amb la gastronomia i els productes agroalimentaris de l’arxipèlag. Els protagonistes, l’actor Toni Gomila i el cuiner Tomeu Caldentey, s’acosten cada setmana a diferents temàtiques i diferents productes per esbrinar quins plats s’hi elaboren.

Això és mel s’emet el dilluns a les 22.00 h.

Podeu fer el seguiment d’aquest programa a les xarxes socials amb l’etiqueta #. Trobareu més informació al compte de Twitter: @IB3 i a Facebook IB3org. A la web IB3.org podeu seguir aquest espai en directe i també el podreu veure al servei “A la carta”.

 


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL