EPRTVIB informa


LA IX PASSAREL·LA DE MODA FORMENTERA, PER IB3TV
La posada en escena de la moda a la Passarel·la Formentera serà la primera retransmissió que es fa des daquesta illa. Anit se celebrarà aquest esdeveniment per novena ocasió i la nova unitat mòbil d’IB3 ho enregistrarà, en alta definició i amb vuit càmeres, per oferir-ho dissabte de la setmana que ve.

Es veuran diferents tipologies de teixits amb 10 dissenyadors, 8 de roba i 2 de joies, en un especial record a l’origen de l’illa de Formentera.

Presentarà la desfilada el periodista Pep Toni Bartolomé amb els comentaris d’Aixa Torres, model publicitària formenterenca. També s’incorporarà a la retransmissió Santi Colomar, historiador formenterenc que recordarà miscel·lànies, personatges i fets que han marcat la cultura, les tradicions i, en definitiva, la història de Formentera. També parlarà de les influències eivissenques a Formentera, tant de costums i tradicions com de política, ja que és un poble que ha lluitat fins a tenir un consell propi.

Formentera és una illa amb una personalitat ben definida en l’univers turístic mundial, posseïdora d’una bellesa natural que la va obrir al desafiament turístic, però que ha sabut guardar els seus exponents amb la conservació del medi natural.

La singularitat de Formentera va fer arribar-hi nombrosos personatges. En la retransmissió recordarem aquestes històries: els inicis del turisme, a la II República;  l’època hippy, als anys 50 i 60; la famosa Fonda Pepe; la mitologia: Jules Verne, Bob Dylan, Josep Pla i Montserrat Roig, Pau Riba, Sopa de Cabra, Pau Dones… I tanta de gent que ha escrit la història de Formentera juntament amb els seus habitants.

Aquestes històries vos arribaran amb la retransmissió de la  IX Passarel·la de Moda amb un important desplegament tècnic i humà d’IB3, que ha estat possible gràcies al Consell de Formentera. S’emetrà dissabte dia 9 de juliol.


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL