EPRTVIB informa


LA CANCÓ DE L’ESTIU D’IB3
Alejandra Burgos guanya el concurs amb la cançó ‘It’s not the answer’
El dia 10 de juny, IB3 va iniciar el concurs La Cançó de lEstiu, dirigida a grups i solistes residents a les Illes Balears, amb l’objectiu d’impulsar el sector artístic musical illenc, descobrir creadors i estimular els que ja existeixen.

La cançó guanyadora, d’entre 28 artistes finalistes, ha estat  Its not the answer dAlejandra Burgos. Aquest tema ha estat el millor situat amb els vots un 50% en línia i l’altre 50% del jurat. En els llocs següents se situen The Wheels, Lili’s House, Lindies o Salvatge Cor.

El concurs ha tengut una gran acceptació tant entre l’audiència com entre els músics; prova d’això són el nombre d’artistes participants, la qualitat de les seves propostes i la reacció de la gent: s’han generat més de 3.000 comparticions, més de 400 mencions a xarxes socials i més de 5.000 reproduccions totals de les cançons.

Els temes oferien estils i condicions ben diferents: des del swing fins al pop, passant per l’electrònica o la música alternativa. Algunes propostes han estat compostes per a l’ocasió i d’altres s’han editat amb anterioritat. 

Its not the answer, dAlejandra Burgos formarà part de la banda sonora d’aquest estiu a IB3 Televisió. 

Alejandra Burgos és una cantant, compositora i guitarrista argentina amb influències del blues, rock i pop. Li diuen el “Vendaval Porteño” i en les seves cançons es pot apreciar una mescla divertida entre ritmes del rock&roll i dels ritmes llatins. L’any passat, juntament amb Fyre, fou banda telonera d’Anastacia, Michael Schenker (guitarrista d’Scorpions) i Alice Cooper per tot Europa. Ara prepara tot un ventall de noves cançons molt energètiques i amb un aire fresc i graciós que animaran de ple aquest estiu del 2016.  Més info: www.alejandraburgos.com 

Enllaç a la cançó guanyadora: http://ib3musica.com/index.php/projectes-participants/33-concurs-canco-de-l-estiu/projectes-participants/568-alejandra-burgos-it-s-not-the-answer


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL