IB3 Ràdio informa


Premi Solidari ONCE Illes Balears 2016 per IB3 Ràdio
L’entrega dels premis se realitzarà avui, a les 20 hores, en el Teatre Principal de Palma.

La ONCE ha entregat, un any més, els guardons solidaris. Aquets premis pretenen conscienciar la societat i fomentar els valors de la normalització, la solidaritat i la integració donant exemple de les bones pràctiques realitzades, bé sigui per empreses, institucions, administracions, mitjans de comunicació o persones. La finalitat és que el seu exemple pugui cadellar en tot tipus d’organismes públics o privats i en els individus.

En aquesta cinquena edició s’ha volgut insistir en la solidaritat i el talent, conceptes units a aquets premis i necessaris per aconseguir la integració en tots els àmbits, molt especialment en el laboral, mitjançant l’economia social com a facilitadora d’aquesta integració per a les persones amb discapacitat.

En la categoria de Mitjans de Comunicació el guardó ha estat per IB3 Ràdio, “pel seu constant recolzament, donant veu en els seus programes tant al sector de la discapacitat com al Tercer Sector Social”.

Estel de Llevant, Pere Suñer, Discubre y la Oficina de Suport a Persones amb Necessitats Especials de la UIB, són la resta de guardonats.

El jurat d’aquesta edició ha estat composat per representants de la ONCE, de la Plataforma del Tercer Sector Social, del CERMI a les Illes Balears, de l’Administració Pública i per representants dels mitjans de comunicació.


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL