Dimecres 06 a les 22.00


POSTALS!
“Typical Spanish”
Na Magdalena i na Maria recorreran a Postals!, totes les activitats més  Thypical Spanish  del “boom” del turisme.

En el programa d’avui, aniran a Cala Gat on reviuran un tast de  les millors sangries elaborades a les illes. També es trobaran amb Paco des Bohío, una llegenda de la nit de s’Arenal, ballaran flamenc amb un guitarrista únic i aniran a ballar boleros amb Aires de Muntanya a Selva.

El nou espai Postals!, és conduït per les actrius Maria Bauçà (LAnell, Hotel Bellavista) i Magdalena Tomàs (Vallterra, LAnell).

Postals!  s’emet dimecres a les 21.55 hores.

Podeu fer el seguiment d’aquest programa a les xarxes socials amb l’etiqueta  #PostalsIB3. En trobareu més informació al compte de Twitter: @IB3 i a Facebook IB3org. A la web IB3.org podeu seguir aquest espai en directe i també el podreu veure al servei “A la carta”.
Una resposta a “POSTALS!: “Typical Spanish””

  1. maria guasp escrigué:

    Màgraderia molt poré veure en Paco , y es programa de aquest dia y no sé com feró , mon pare era el soçi d’en Paco , el meu germá y jo ballavam es boleros , y S’Arenal no havia casi res , només Residençia Las Maravillas , Hotel San Francisco , y pocs més q no record , en podriau enviar la adressa d’en Paco , amb perdut el contacte , amb feriu moli feliç !!! graçies

Deixa un comentariIB3 TELEVISIÓ

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL