Dijous 07 a les 22.00


UEP! COM ANAM?
Viatjarem a Cabrera a la recerca d’històries pageses d’ahir i d’avui
Avui celebrarem la feliç tornada al programa de l’amo en Toni Ballador amb un viatge a la més petita i joiosa de les nostres illes habitades.

En Toni i en Felip Munar, en companyia d’un bon veïnat de Son Mesquida que va passar allà la seva joventut fent de pagès i ramader, sortiran d’excursió a l’illa de Cabrera. Tots tres recorreran plegats la paradisíaca geografia de l’illa, reviuran el seu fascinant passat com a colònia i explotació agrícola, i visitaran el curiós hortet ecològic que un dels guardes del Parc Nacional ha posat en marxa per afició i per a consum propi.

A Felanitx, vos presentarem dos simpàtics companyons foravilers que s’ajuden mútuament en les feines i tasques del camp, i a Inca, vos presentarem una magnífica guarda d’ovelles roges per conèixer les millors qualitats d’aquesta singular raça autòctona.

Finalment, des de la seva fabulosa terrassa urbana, na Vanessa García ens ensenyarà a fer un pràctic compost casolà per reciclar la major part dels fems vegetals i orgànics de ca nostra, i també ens explicarà com elaborar una excel·lent crema anticel·lulítica i exfoliant a partir de restes de cafè.

Uep! Com anam? s’emet dijous vespre, a les 21.55 h, a IB3 Televisió.

Vos convidam a seguir el programa a les xarxes socials: @IB3 i al Facebook del programa: facebook.com/uepcomanam amb l’etiqueta #uep.

A la web IB3.org podeu veure aquest programa en directe i, si no el podeu seguir, el trobareu a la nostra secció “A la carta”.


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL