Dimecres 06 a les 18.30


ARA D’ESTIU
“Ara d’Estiu”, a les festes de Biniali amb Victòria Maldi
Avui serem en directe a les festes patronals de Biniali en què celebren divertides activitats aquàtiques en el marc de la celebració de Sant Cristòfol. Entre altres assumptes, també parlarem de les quasi extingides cabines telefòniques i el seu futur o de si els nins han de fer activitats d’estudi durant l’estiu per millorar en aquelles matèries en les quals van més fluixos.

‘Ara d’Estiu’ és un programa d’actualitat, societat i cultura que ens conta, en rigorós directe, tot el que està passant a les Illes Balears.

Els reportatges i les connexions en directe seran les protagonistes durant els noranta minuts del programa. No ens oblidarem de cap racó, des de Menorca a Eivissa passant per Mallorca.

Victòria Maldi serà l’encarregada de conduir el programa des dels estudis centrals d’Ib3 Televisió. Ella serà qui donarà pas a tots i cada un dels reporters, repartits per la geografia de les Illes. A més, s’incorporen entrevistes de personatges populars i coneguts al plató i tindran molt més protagonisme les festes, la nit, els espectacles i les fires que es duen a terme al llarg de la geografia de les Illes.

Com sempre, mantindrem connexions en directe amb totes les Illes per tal de descobrir què hi està passant durant l’estiu i us oferirem la informació cultural del moment, consells culinaris i molta més informació.

L’espectador podrà participar en el programa més que mai. Dues de les noves seccions són el Diari de fotos i Els selfies en què, mitjançant l’aplicació telefònica WhatsApp, l’audiència podrà enviar les seves fotografies més interessants al telèfon 626592221.

Ara d’Estiu s’emet de dilluns a divendres, a les 18.30 h a IB3 Televisió.

Trobareu més informació al compte de Twitter: @IB3 i a Facebook IB3org. A la web IB3.org podeu seguir aquest espai en directe i també el podreu veure al servei “A la carta”.


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL