EPRTVIB informa


Presa de possessió del Consell Assessor de Continguts i Programació de l’EPRTVIB
Avui a la Cambra parlamentària balear han pres possessió del seu càrrec alguns dels membres del Consell Assessor de Continguts i Programació de l’Ens Públic de Radiotelevisió de les Illes Balears.

Tots ells han jurat o promès aquest càrrec davant la presidenta del Parlament de les Illes Balears, Xelo Huertas, alguns membres de la Mesa i també davant el director general de l’Ens Públic de Radiotelevisió de les Illes Balears, Andreu Manresa.

Aina Gutierrez Coll i Aline Olga Tur (APAIB), Joan Huguet Amengual (Federació d’Associació de Jubilats I Pensionistes), Mónica Outeiral Coira (IB3), Angel Aguiló Palou (CBM), Juan Montes de Oca Ladat (UIB), Jaume Mateu i Martí (OCB), Marcos Pons Sansaloni (Federació Sords), M.Antonia Puigròs i Caldentey (CESAG) i Joan Josep Sunyer (SPIB) han estat els assistents en aquest acte.

D’aquesta manera es dóna compliment a un mandat parlamentari. Ells seran els encarregats d’elaborar una proposta d’un nou model per a l’ens públic, que haurà d’estar enllestit abans dels pròxims sis mesos per debatre’l i aprovar-lo.

En el Consell estan representats el sector professional, l’educatiu, el cultural, les associacions de consumidors, de persones amb discapacitat, de joves i de gent gran.

 


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL