Dijous 07 a les 18.30


ARA D’ESTIU
“Ara d’Estiu” ens mostra racons i secrets màgics
Quins són els racons més màgics de Pollença? Per què l’aigua de la mar es tenyeix de color verd amb les temperatures altes? Per què a l’estiu dormim pitjor? Com ho podem fer per intercanviar ca nostra amb una altra casa d’un altre país i passar-hi les vacances?

El programa Ara d’Estiu ens contestarà aquestes preguntes i d’altres que tenen relació amb l’estiu. És el nou programa d’actualitat, societat i cultura que ens conta, en directe, tot el que està passant a les Illes Balears.

Victòria Maldi és l’encarregada de conduir el programa des dels estudis centrals d’IB3 Televisió.  Els reportatges i les connexions en directe en són els protagonistes durant noranta minuts.

L’espectador pot participar en el programa en dues seccions com són el Diari de fotos i Els selfies en què, mitjançant l’aplicació telefònica WhatsApp, l’audiència pot enviar les seves fotografies més interessants al telèfon 626592221.

Ara d’Estiu s’emet de dilluns a divendres, a les 18.30 h a IB3 Televisió.

Trobareu més informació al compte de Twitter: @IB3 i a Facebook IB3org. A la web IB3.org podeu seguir aquest espai en directe i també el podreu veure al servei “A la carta”.


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL