Dissabte 09 a les 09.00


NO VENIM AMB MANUAL
Viatge a través de la història
En el pròxim programa coneixerem com vivien els nins de civilitzacions antigues

Aquest dissabte, els col·laboradors i els oients de No venim amb Manual tindran l’oportunitat de conèixer com era la vida dels nins d’antigues civilitzacions com Egipte o l’Imperi romà gràcies a Núria Jiménez i Santi Costa, impulsors del projecte Diverarqueòlegs, que es desplaçaran fins al nostre estudi per explicar-nos tot tipus de curiositats històriques.

El pròxim 9 de juliol també estrenarem la secció ‘Què saps fer?’, dirigida a nins i joves amb inquietuds, i, a l’espai juvenil, els adolescents podran apropar-se a l’experiència d’emancipar-se de la mà d’una al·lota mallorquina que se n’ha anat a estudiar i treballar a Anglaterra.

Com cada setmana, no faltaran les recomanacions de plans d’oci ni espais habituals com la tertúlia infantil o la secció ‘En família’.

No venim amb manual, dirigit i presentat per Regina Cortés, s’emet dissabte dematí, a partir de les 9.00 h a IB3 Ràdio, i combina els espais infantils amb els dirigits als adults com pediatria, pedagogia i criança. També dóna veu a diferents col·lectius destinats a la infància i convida a participar-hi activament les famílies.

Vos recordam que podeu fer els vostres comentaris al nostre Twitter @NoVenimAmbMnl i al nostre Facebook No venim amb manual-IB3 Ràdio. També al correu electrònic novenimambmanual@ib3radio.com.

IB3 Ràdio es pot sintonitzar als dials: 106.8 (Mallorca), 88.6 (Menorca), 93.7 (Eivissa i Formentera), 89.2 (Alcúdia, Andratx i Sóller), 92.7 (Calvià), 96.4 (Capdepera), 101.1 (Pollença) i 102.3 (Sant Josep).

A la pàgina web www.ib3radio.com, es pot sentir el programa en directe. També el podeu tornar a escoltar al servei de ràdio “A la carta”.


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL