Dissabte 09 a les 21.55


LA PASSAREL·LA MODA FORMENTERA, A IB3 TV
És la primera retransmissió des de l’illa
La posada en escena de la moda a la IX Passarel·la Formentera serà la primera retransmissió que es fa des daquesta illa. La nova unitat mòbil d’IB3, equipada amb la darrera tecnologia, alta definició i vuit càmeres, va enregistrar aquest esdeveniment que oferirà el canal públic aquest dissabte a les 21.55 hores.

Es veuran diferents tipologies de teixits amb 10 dissenyadors, 8 de roba i 2 de joies, en un especial record a l’origen de l’illa de Formentera. A més, una de les participants, Alena Tur Torres, és una jove formenterenca, estudiant de disseny que presenta el seu projecte de final de carrera.

Conduirà la desfilada el periodista Pep Toni Bartolomé, amb els comentaris de la model publicitària formenterenca Aixa Torres i de Santi Colomar, historiador formenterenc que recordarà miscel·lànies, personatges i fets que han marcat la cultura, les tradicions i, en definitiva, la història de l’illa. Així mateix parlarà de les influències eivissenques en els costums, les tradicions o la política d’una illa que ha lluitat fins a tenir un consell propi.

Formentera té una personalitat ben definida en l’univers turístic mundial, posseïdora d’una bellesa natural però que ha sabut guardar els seus exponents amb la conservació del medi natural.

La seva singularitat va fer arribar-hi nombrosos personatges. En la retransmissió es recordaran aquelles històries: els inicis del turisme;  l’època hippy; la famosa Fonda Pepe; la mitologia: Jules Verne, Bob Dylan, Josep Pla, Montserrat Roig, Pau Riba i tanta de gent que ha escrit la seva història juntament amb els seus habitants.

La retransmissió de la IX Passarel·la de Moda arriba amb un important desplegament tècnic i humà d’IB3, que ha estat possible gràcies al Consell de Formentera. S’emet dissabte, dia 9 de juliol, a les 21.55 hores.

Podeu fer el seguiment d’aquest programa a les xarxes socials. Trobareu més informació al compte de Twitter @IB3 i a Facebook: IB3org. A la web IB3.org podeu seguir aquest espai en directe i també el podreu veure al servei “A la carta”.


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL