IB3 Ràdio informa


Reconeixement del CIM als participants del concurs d’IB3 Ràdio Som Talaiòtics!
El Consell Insular de Menorca farà un reconeixement a la vintena de participants del concurs Som Talaiòtics! impulsat per aquesta institució i per a IB3 Ràdio i que s’ha duit a terme entre els mesos d’abril i juny dins el programa cultural Nura.

El concurs, dedicat a la Menorca Talaiòtica, ha posat a prova els coneixements dels illencs sobre una de les mostres més importants del patrimoni menorquí: el llegat de la cultura talaiòtica.  L’ens públic IB3 no va dubtar a participar-hi, compromès amb la candidatura menorquina per esser declarada patrimoni mundial.

Durant nou setmanes s’han resolt dubtes relacionats amb el jaciment de Torralba d’en Salort, el Museu de Menorca, Talatí de Dalt, el poblat de Cornia Nou, Sant Vicenç d’Alcaidús, Biniaiet Vell, sa Torreta de Tramuntana, el poblat costaner de Cala Morell, Torelló, les excavacions en curs de Calescoves o la comparació entre els talaiots de Menorca i Mallorca. També s’hi va explicar la primera excavació científica que es va dur a terme a l’illa, l’any 1930, a càrrec de Margaret Murray.

Els dos guanyadors tendran l’oportunitat de fer un viatge durant el qual visitaran una sèrie d’indrets destacats relacionats amb l’arqueologia, alguns dels quals ja han estat declarats Patrimoni Mundial, tal com està previst que succeeixi amb la Menorca Talaiòtica.

L’acte se celebrarà aquest dijous, a les 12.30 hores, en el jaciment arqueològic de Trepucó. Servirà per lliurar el premi als dos guanyadors i distingir també els altres devuit concursants.

 

 


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL