Dissabte 16 a les 22.00


FONT DE MISTERIS
Especial final de temporada des del claustre de la Seu de Mallorca
El programa dIB3 Ràdio acomiada la quarta temporada des del claustre de la Seu de Mallorca

Dissabte 16 de juliol, Chema Font i el seu equip acomiaden la temporada des del claustre de la Seu de Mallorca a Palma amb un programa obert als oients. Des d’allà es coneixeran la història, els misteris i les llegendes del temple més enigmàtic de les nostres illes. Què amaguen els seus murs?

Per confirmar l’assistència com a públic cal enviar un missatge amb les dades personals (nom, telèfon, correu electrònic i número de document d’identitat) a les xarxes socials del programa: A Facebook i Twitter cercant “Font de Misteris”, al whatsapp del programa: 659 16 69 52 o al correu electrònic: fontdemisteris@ib3radio.com

Font de Misteris és el programa especialitzat en misteris i llegendes de les Balears dIB3 Ràdio que es pot seguir els dissabtes vespre a partir de les 22 hores i fins a mitjanit.

La tasca de divulgació dels misteris i les llegendes de les Illes Balears per part del programa Font de Misteris va ser reconeguda al 2015 per Ràdio Associació de Catalunya amb la Menció de Qualitat a la categoria de ‘Millor Programa’ especialment “per la part del programa destinada a la divulgació de les tradicions i llegendes i, per tant, a la recuperació del patrimoni cultural de les Illes”.

IB3 Ràdio es pot sintonitzar als dials: 106.8 (Mallorca), 88.6 (Menorca), 93.7 (Eivissa i Formentera), 89.2 (Alcúdia, Andratx i Sóller), 92.7 (Calvià), 96.4 (Capdepera), 101.1 (Pollença) i 102.3 (Sant Josep).

A la pàgina web www.ib3radio.com, es pot seguir el programa “En directe”. També el podeu tornar a escoltar al servei de ràdio “A la carta”.


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL