Dilluns 18 a les 22.00


FORA POR!
“Fora Por!” s’estrena dilluns vespre a IB3TV
Fora Por! és el nou espai que ens endinsarà en els pobles de les Balears i la seva gent, mentre es du a terme un repte d’un dels seus veïnats. La proposta, la preparació i l’acte final del repte o la prova seran el fil conductor d’un programa que, amb emotivitat, nervis i diversió, ens descobrirà com viu realment la gent de les Illes Balears.

El programa és conduït per Xisco Segura, un actor amb gran experiència en la docència. Amb els seus consells i preparatius, el nostre personatge es prepararà per dur a terme un repte amb un intens entrenament, diferents processos, l’ajuda d’especialistes i consells dels veïnats.

A Fora Por! són tan importants els personatges perifèrics com el protagonista del repte. Els dubtes, el suport, el significat, la temàtica del repte, més totes les opinions i anècdotes dels homes i dones dels pobles protagonistes, seran pilars del programa.

Fora Por! és un programa que promet emocions, rialles, qualque llàgrima i molt d’entreteniment. T’hi atreveixes? Recorda… Fora Por!

El programa s’emet el dilluns a les 22.00 hores.

Vos convidam a fer el seguiment del programa a les xarxes socials: al Twitter @IB3 amb l’etiqueta #ForaPorIB3 i a facebook.com/IB3org.

A la web IB3.org podeu veure aquest programa en directe i, si no el podeu seguir, el trobareu a la nostra secció “A la carta”.


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL