Dimarts 19 a les 22.55


LA GRAN RUTA ÍNDIA
Entra a “La carretera infernal”
Després d’uns dies pel Nepal, els membres de La Gran Ruta varen tornar cap a l’Índia, on afrontaran el tram final de l’aventura.

En el capítol anterior vérem com continuaven circulant sense la documentació original del vehicle i per això pensaven que travessar la frontera seria el més delicat que els esperava… Però, abans d’arribar-hi varen patir un accident que els complicà molt la vida.

En el capítol d’aquest dimarts, l’equip de La Gran Ruta visita Haridwar, una altra de les set ciutats sagrades de l’hinduisme. Els rituals devora el Ganges els tenen fascinats. És la darrera gran ciutat per la qual passen abans d’afrontar la recta final del viatge.

Els espera una carretera infernal d’alta muntanya amb uns precipicis de vertigen. Circular-hi amb el minibús serà tot un repte.

En aquesta nova aventura dels germans mallorquins Nacho i Javier Summers, travessen l’Índia i una part del Nepal intentant superar el repte solidari que els ha proposat la mallorquina Kika Simó, cofundadora de l’ONG de Calcuta “Els nens de Topsia”: dur un minibús a la remota regió de Ladakh, a la zona de l’Himàlaia perquè els nins puguin anar a escola.

Juntament amb el realitzador Dani Cuesta i el càmera Raúl Martínez, membres d’IB3 Televisió, recorren 7.000 km per selves, deserts, ciutats i algunes de les carreteres que circulen a més altura de tot el món. Tot això, amb el monsó seguint-los de prop i sabent que han d’arribar a Ladakh abans que comencin les nevades, tanquin les carreteres i la zona quedi totalment aïllada.

Aquest dimarts, a les 22.55 h, continua l’aventura del programa La Gran Ruta Índia.

Vos convidam a interactuar amb nosaltres a les xarxes socials: al Twitter @IB3 i @LaGranRuta amb l’etiqueta #LaGranRuta i al Facebook IB3org.


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL