Dimecres 20 a les 18.30


ARA D’ESTIU
Entre Petra, Palma i la mar
Han arribat les celebracions de les festes populars de Petra amb motiu de Santa Praxedis. El programa dels capvespres d’IB3, Ara dEstiu, aquest dimecres hi serà per assistir a la sortida del dimoni i a les activitats infantils que s’han organitzat. A més, els reporters del magazín seguiran la Ruta del Llonguet de Palma i intentaran aprendre a practicar el pàdel surf, una activitat esportiva que de cada vegada és més popular.

Ara dEstiu és el programa d’actualitat, societat i cultura que ens conta, en directe, tot el que està passant a les Illes Balears.

Victòria Maldi n’és la conductora i els reportatges i les connexions en directe, els protagonistes durant noranta minuts.

L’espectador pot participar en el programa en dues seccions: Diari de fotos i Els selfies, en què, mitjançant l’aplicació telefònica WhatsApp, l’audiència pot enviar les seves fotografies més interessants al telèfon 626592221.

Ara d’Estiu s’emet de dilluns a divendres, a les 18.30 h, a IB3 Televisió.

Vos convidam a seguir el programa a les xarxes socials: al Twitter @IB3 amb l’etiqueta #AradEstiuIB3 i al Facebook IB3org.

A la web IB3.org podeu veure aquest programa en directe i, si no el podeu seguir, el trobareu a la nostra secció “A la carta”.


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL