Dimecres 20 a les 22.00


POSTALS!
Anam de ‘Guateque’
POSTALS! és un programa que mostra la història del turisme de les Illes Balears des del punt de vista de les persones que varen viure aquell temps de canvis, una de les èpoques més importants d’aquesta terra.

De la mà de les actrius Maria Bauçà i Magdalena Tomàs, seguim la pista d’unes postals escrites durant el boom del turisme.

En el capítol d’aquesta setmana na Magdalena i na Maria van de “Guateque” amb alguns dels protagonistes del boom musical que hi va haver a les Balears als anys 60. A Mallorca compartiran anècdotes i vivències amb el músic i escriptor Tomeu Matamales i amb Mateu Llull, aficionat a la música dels anys 60, a més de tenir l’honor de parlar amb en Xerafí Nebot, el cantant d’un dels grups més famosos, els Javaloyas. A Menorca Sixto Cabiró, músic i escriptor, autor del llibre “Història dels grups musicals de Menorca 1960-1990”, ens descobrirà quins varen ser els grups més populars del moment i a Eivissa, gràcies a l’Associació Músico Cultural Retro, seran testimonis de com varen viure els eivissencs la màgia de la música rock.

L’espai POSTALS! s’emet el dimecres a les 22.00 hores.

Podeu fer el seguiment d’aquest programa a les xarxes socials amb l’etiqueta  #PostalsIB3. En trobareu més informació al compte de Twitter @IB3 i a Facebook IB3org. A la web IB3.org podeu seguir aquest espai en directe i també el podreu veure al servei “A la carta”.


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL