Dissabte 23 a les 21.40


PODEM PASSAR?
20 anys de reforma a un palau de Ciutadella i una vida a la Serra de Tramuntana
En el programa d’aquesta setmana de Podem passar? descobrirem tres increïbles propietats de les nostres illes.

En primer lloc, viatjarem a la costa de Calvià per conèixer un habitatge molt exclusiu des del qual es gaudeix d’una fabulosa panoràmica a la mar i a la muntanya. La Família Tassler ens mostrarà aquesta espectacular residència, una construcció que destaca per la seva modernitat i funcionalitat, creada en les línies rectes i amb un disseny interior minimalista. Però la personalitat d’aquest immoble ve marcada per ser energèticament eficient. Com es pot consumir el mínim possible en un habitatge de 500 m2? Descobrirem el secret d’aquesta innovadora propietat.

Al centre de Ciutadella, coneixerem la família Amorós que, amb la seva encantadora hospitalitat, ens mostraran ca seva. Un habitatge reformat en el qual aquest matrimoni ha invertit 20 anys de la seva vida per convertir aquest antic palau en un espai ple d’història viva. Antiguitats, una acurada rehabilitació i un estil molt definit han creat el caràcter d’aquest immoble que és el somni complert del matrimoni.

Enmig de la Serra de Tramuntana, entre muntanyes, envoltada de la fauna i la flora de Mallorca trobarem la tercera propietat. Coneixerem una construcció centenària amb molta feina de reforma per convertir-la en el que és avui: una acollidora casa plena de vida i d’història, però amb totes les comoditats; un espai místic que convida a la meditació, a la calma i la convivència amb la nostra natura.

Podem passar? s’emet dissabte a les 21.40 h.

Podeu fer el seguiment d’aquest programa a les xarxes socials amb l’etiqueta  #PodemPassarIB3. Trobareu més informació al compte de Twitter @IB3 i a facebook.com/IB3org. A la web IB3.org podeu seguir aquest espai en directe i també el podreu veure al servei “A la carta”.


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL