Dissabte 23 a les 09.00


NO VENIM AMB MANUAL
Una jornada de música i tallers creatius
Aquest dissabte, a No venim amb manual, coneixerem una proposta per a famílies amb nins: el dia minimúsica, un festival de música i tallers que, després de celebrar-se durant 10 anys a Barcelona i d’haver-se estès a altres ciutats d’Espanya, el pròxim 1 d’octubre arribarà a Palma.

A més d’aquest contingut, en el programa del 23 de juliol els nostres nins i els oients tendran l’oportunitat de tornar a viatjar en el temps. Així, després de conèixer civilitzacions antigues fa un parell de setmanes, aquest dissabte ens endinsarem en l’època prehistòrica gràcies als organitzadors de la 4a Diada Viu la Prehistòria.

Després retornarem al segle XXI amb l’objectiu d’abordar un tema molt actual en la nostra secció de noves tecnologies: la gamificació.

A part d’això, com cada setmana, també tendrem seccions habituals, com l’espai adolescent o la tertúlia infantil, a les quals se sumaran la música i les recomanacions de plans en família.

No venim amb manual, dirigit i presentat per Regina Cortés, s’emet el dissabte al matí, a partir de les 9.00 h, a IB3 Ràdio i combina els espais infantils amb els dirigits als adults, com la pediatria, la pedagogia i la criança. També dóna veu a diferents col·lectius dedicats a la infància i convida les famílies a participar-hi activament.

Vos recordam que podeu fer els vostres comentaris al nostre Twitter: @NoVenimAmbMnl; al nostre Facebook: No venim amb manual-IB3 Ràdio i al correu electrònic: novenimambmanual@ib3radio.com.

IB3 Ràdio es pot sintonitzar als dials: 106.8 (Mallorca), 88.6 (Menorca), 93.7 (Eivissa i Formentera), 89.2 (Alcúdia, Andratx i Sóller), 92.7 (Calvià), 96.4 (Capdepera), 101.1 (Pollença) i 102.3 (Sant Josep).

A la pàgina web www.ib3radio.com es pot sentir el programa en directe i també el podeu tornar a escoltar al servei de ràdio “A la carta”.


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL