Dijous 28 a les 21.55


UEP! COM ANAM?
Anam fins a Ariany per conèixer un pagès de Petra que conrea arbres i cultura a la seva finca
En el programa d’aquesta setmana, l’amo en Toni Ballador passarà un interessant dia foraviler per Ariany en companyia d’un pagès  de potada jubilat i ben inquiet, per mostrar el particular món que s’amaga dins la seva finca. A més de collir llimones i descobrir una varietat de raïm molt primerenca i poc comuna, el joanillo, visitarem dos dels llocs de la seva casa més preuats per aquest apassionat de la vida del pare Juníper Serra: un petit jardí botànic on recull i conserva les plantes autòctones de Mallorca i una col·lecció de petites rèpliques de les missions fundades a Califòrnia pel franciscà de Petra. Dues obres fetes amb les seves pròpies mans.

A Sant Llorenç des Cardassar anirem de tròpic visitant un viver on es conrea tota casta d’arbres d’aquestes latituds: alvocats, guaiabes, etc.

Per sa Coma coneixerem un criador de galls, propietari de Llevant, guanyador del concurs de cant celebrat fa poc a Son Servera. Ens parlarà també de la seva estreta relació amb el seu cavall.

Com sempre, veureu un bon caramull d’històries ben pageses i interessants.

Uep! Com anam?,s ’emet el dijous vespre, a les 21.55 h, a IB3 Televisió.

Vos convidam a seguir el programa a les xarxes socials: @IB3 i al Facebook del programa: facebook.com/uepcomanam amb l’etiqueta #uep. També podeu veure els continguts en exclusiva al canal de Youtube del programa: Uep! Com anam? IB3.

A la web IB3.org podeu veure aquest programa en directe i, si no el podeu seguir, el trobareu a la nostra secció “A la carta”.


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL